AGDAŞ Çevre Temsilcisi

AGDAŞ tarafından gerçekleştirilen projede Türk-İş İlkokulu’ndaki 4-B öğrencileri yer aldı. AGDAŞ Kurumsal İletişim Sorumlusu Hakan Çetinbaş, proje kapsamında öğrencilere çevre ve doğal gaz temalı bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Sunumda temiz çevre vurgusu, ağaçların korunması ve önemi, hava kirliliği ve doğal gazın çevreye olan olumlu etkilerinin üzerinde duruldu. Sunumun sonunda çevreyi koruyacaklarına söz veren öğrencilere, AGDAŞ Çevre Temsilcilerine özel tasarlanan tişört ve şapka armağan edildi.

Yapılan sunum sonrasında okul bahçesinde çam fidelerini diken öğrencilere, nasıl ağaç dikileceği ve ağaç dikerken dikkat edilecek hususlar hakkında da bilgi verildi. Okul bahçesine kendi elleriyle çam fidelerini diken öğrenciler, diktikleri çam fidelerine isim takmayı da ihmal etmediler.

agdas_cevre2.jpg

Sakarya’da ilk kez gerçekleştiren çevre temsilcisi projesi kapsamında eğitim alan öğrenciler, okul bahçesine çam fidesi dikerek gerçek bir çevreci birey olduklarını kanıtladılar. Bu seminerden öğrendiklerini çevrelerindeki herkesle paylaşacaklarını söyleyen öğrencilere seminer sonunda AGDAŞ Çevre Temsilcisi Sertifikaları teslim edildi.  

agdas_cevre3.jpg