SATSO 7. Meslek Komitesi; AGDAŞ ve KrediVer’in ortaklığı ile başlatılan kampanyanın sloganı olan; “Abonelik Bedelinizin 3 Taksiti KrediVer” hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Eski abonelerin sayaç bedeli Krediver’den

SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş, AGDAŞ’ın önceki kampanya dönemlerinde de farklı finans kuruluşlarıyla imzaladığı anlaşmalarla vatandaşlara sağladığı kredi desteği ile tesisat maliyetlerine ciddi bir katkı sağladığını dile getirdi.

Çatalbaş, AGDAŞ’ın 20 Haziran 2013 tarihinde başlattığı “Herkes İçin Doğal Gaz” kampanyasıyla kredi kartı ödemelerinde 12 taksit fırsatı sunduğunu, vatandaşın iç tesisat dönüşüm maliyetlerini kolaylaştıracak yeni bir kampanyayı da hayata geçirdiğini söyledi.

Yetkili firmalarla toplantı

AGDAŞ Genel Müdür Yardımcılarından Mesut Yaşar Uzun, AGDAŞ Ticari Hizmetler Müdürü Faruk Gürpınar, AGDAŞ İşletme-İç Tesisat Müdürü Aziz Ümit Karataş, SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş ve birçok AGDAŞ yetkilisinin katıldığı toplantıya aynı zamanda KrediVer’den de birçok yetkili yer aldı. KrediVer yetkilileri tarafından yetkili firmalara kampanyanın içeriği hakkında detaylı bir sunum yapılırken, yetkili firmaların temsilcileri tarafından sorulan soruları, AGDAŞ yetkilileri ve KrediVer yetkilileri cevapladılar.