AGDAŞ, Merkez Binasında 19 Ağustos itibarıyla binada abonelik ve tahsilat işlemleri yapmayacak.

AGDAŞ’tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Finans kuruluşlarıyla yapmış olduğu online tahsilat anlaşmaları ile tahsilat noktası sayısını Sakarya genelinde 205‘e, Türkiye genelinde ise 10.100‘e çıkartan AGDAŞ, bu anlaşmalar sayesinde her mahalle ve sokakta tahsilat ofisi bulunur hale gelmiştir. Bu bağlamda; AGDAŞ’ın Karaosman Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan Merkez Binasında, 19 Ağustos 2013 Pazartesi gününden itibaren Abonelik ve Tahsilat işlemleri yapılmayacaktır” denildi.

AMACIMIZ TEK BİR NOKTADA BULUŞMAK

Kararla ilgili konuşan Genel Müdür Kenan Demir de, “Bu karar şirketimiz ve abonelerimiz açısından önemli bir karardır. Biz her zaman en iyisini sunmayı ve en iyi hizmeti vermeyi kendimize hedef koyduk. 2013 yılının başlamasıyla şirketimizce birçok yenilik abonelerimizin hizmetine sunulmuştur ve bu yenilikçi anlayışımız hizmetlerimiz kapsamında devam edecektir. AGDAŞ Merkez Binasında abonelik ve tahsilat işlemlerini artık yapmayacağız, ama bu personelde azalma olacağı anlamı taşımasın. Merkez Binada hizmet veren çalışma arkadaşlarımız, AGDAŞ’ın Bosna Caddesi’nde bulunan Müşteri Merkezi’nde görevlerine devam edeceklerdir. Amacımız; abonelerimizden gelen talepleri tek bir nokta üzerinde toplamak ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutarak abonelerimizin bize ulaşmasını kolaylaştırmaktır” dedi.

Bu önemli kararı almalarındaki sebeplerden birinin de yaptıkları online işlem kapsamlı anlaşmalar olduğunu belirten Kenan Demir; “Abonelerimize kolaylıklar sağlamak adına birçok kurumla online işlem anlaşmaları imzaladık. Bu anlaşmalardaki hedefimiz; hem müşteri merkezlerimizdeki yoğunluğu azaltmak, hem de abonelerimizin doğal gazla ilgili ödemelerini geniş çerçevede yapabilmelerini sağlamaktır” diye konuştu.