Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş’nin (AGDAŞ) 2013 yatırım programı ve kampanya tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında, Genel Müdür Kenan Demir’in bazı basın mensuplarına karşı sarf ettiği sözler gerginlik yaşanmasına neden oldu.

Toplantıda AGDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mesut Yaşar Uzun, yaptırdıkları bir anketin sonuçlarına göre Sakarya’da yerel gazete, televizyon, radyo ve internet sitelerinin takip edilmediğinin ortaya çıktığını söyledi.

Uzun, “Bizim bu işleri başarmamızda paydaşlarımız basın, muhtarlar ve halk. Bu şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Ancak Sakarya’da gazeteler okunmuyor, televizyonlar izlenmiyor, radyolar ise dinlenmiyor. İnternet Medyası ise hiç gündeme bile gelmedi. Bunu biz değil anketler söylüyor. Büyük teknolojik yatırım yaptık. Pazarlama anlamında özel ekipler kurduk" deyince, bir basın kuruluşunun Genel Müdürü duruma tepki gösterdi.

“O zaman bizim burada ne işimiz var? Bizi niye buraya çağırdınız? Burada niye pazarlama ekibi, muhtarlar ve vatandaşlar yok?” diyen Genel Müdürün sözleri tartışma yaşanmasına neden oldu.

9 AYLIKTAN BİRAZ ÖNCE!

Araya giren AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir ise, durumu kurtarmaya çalışırken, sarf ettiği sözler şaşırttı. Demir, “Zerrin hanım bodoslama daldı. Siz benim yardımcım Mesut’u yanlış anladınız. Okunmuyorsunuz, izlenmiyorsunuz derken Mesut Bey AGDAŞ’ın yaptığı anketi anlatmaya çalıştı. Biz aboneye sorduk. Ankette vatandaş görsel ve yazılı basını bilmiyor. Vatandaş olumsuz haberler dışında AGDAŞ’ı tanımıyor. Biz basından olumsuzluklarla tanınıyoruz. Zerrin Hanım 9 aylıktan biraz önce doğduğu için asıl meseleyi anlatamadık” dedi.