AGDAŞ’ın pazarlama çalışmalarını yöneten Faruk Gürpınar yeni kampanya için,  “AGDAŞ olarak Sakarya halkına konforlu bir yaşam, yaşanabilir bir kent ve nefes alınabilir bir çevre sunmayı hedefliyoruz. Mevcut koşulları iyileştirmek için doğal gaz arzı sağlarken, gelecek nesillerin daha temiz bir çevrede yaşaması ve sağlıklı birer birey olmaları yönünde de önemli bir sorumluluğu üstleniyoruz. Bu sorumluluklar çerçevesinde şehir sakinlerine sunduğumuz temiz çevre ve konforlu yaşam ayrıcalığını 2016 yılındaki pazarlama stratejimizin temeli olarak belirledik. Yıl içerisinde çeşitli platformlarda konuyla ilgili tanıtımlar yapacağız ve temiz bir çevre için doğal gazın gerekliliğinden bahsederken, özellikle doğal gazın yaşamımıza kattığı konfora da vurgu yapacağız” dedi.
 
Bağlantı bedeli 6 taksit
 
AGDAŞ gerçekleştirdiği kampanyalarının içeriğinde taksit ayrıcalıkları sunarak, doğal gaz kullanmayan müşterilerine kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bağlantı bedeli ödemelerinde taksit uygulaması başlatan AGDAŞ, 2016 yılında bağlantı bedeli ödemelerinde 6 taksit ödeme fırsatı sunuyor.
 
AGDAŞ mobil vezne ile kapıda abonelik ayrıcalığı
 
AGDAŞ 2016 yılında da Mobil Vezne hizmetinin daha geniş kitlelere hizmet vermesini hedefliyor. Bu doğrultuda 10 abonelik sözü veren mahalle / site sakinlerine Mobil Vezne hizmetiyle kapıda abonelik ayrıcalığı sunuyor. Bu hizmetten faydalanmak isteyen müşteriler ise 444 54 99 numaralı AGDAŞ Çağrı Merkezini arayarak, mobil vezne randevusu ve konuya yönelik bilgi alabiliyorlar.