Büyükşehir Belediyesi Orhan Camii ve Gar Meydanı çalışmalarının ardından Ağa Camii çevresinde yeni bir meydan çalışması başlattı. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkıyor, Ağa Camii çevresinde yaptığımız çalışmayla Sakarya’mıza yeni bir meydan kazandırıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ağa Camii çevresinde yeni bir meydan çalışmasını hayata geçirdi. Başkan Zeki Toçoğlu, Ağa Camii’ne giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Çok daha güzel bir Sakarya için şehrin her yerinde çalışma yaptıklarını dile getiren Başkan Toçoğlu, Ağa Camii meydan çalışması hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Toçoğlu, “Şehir merkezinde yürüttüğümüz kaldırım düzenleme ve meydan çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Orhan Camii ve Gar Meydanı, Atatürk Bulvarı ve şehrimizin caddeleri, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla çok daha modern bir görünüme kavuştu. Şimdi de Ağa Camii’nde yeni bir meydan çalışmasını başlattık. Vatandaşlarımızın beğeneceği bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Çok daha güzel bir görünüme kavuşacak

Meydan çalışması hakkında bilgiler veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Ağa Camii’nin bahçesini ve çevresini elden geçiriyoruz. Bahçe duvarlarını da yıkacağız. Alanı ışıklandırarak modern oturma grupları kuracağız. Orhan Camii gibi Ağa Camii de çalışmamız sonlandığında çok daha güzel görünüme kavuşacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.