Akdardağan, “Milletçe dayanışma içerisinde olmamız gereken günlerden geçiyoruz. Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nı bakkal esnafı olarak canı gönülden destekliyoruz. Kahraman Mehmetçiğimizle ne kadar gurur duysak azdır. Mehmetçiğimize moral olması açısından, milletçe dayanışmamızı ve moralimizi yüksek tutmamız bakımından tüm dükkanlarımızı ve hatta evlerimizi dünyanın en güzel bayrağı ile donatmaya davet ediyoruz. Herkes şanlı bayrağımızı dükkanlarına assın”  dedi.

Her zaman devletin, milletin yanında olduklarını belirten Başkan Akdardağan, “Mahallelerimizin ışığı olan bakkallarımıza sesleniyorum. Haydi bayrakları asalım, Mehmetçiğimize dualar edelim. Allah kahraman Mehmetçiğimize güç ve kuvvet versin. Tüm dualarımız askerimiz için. Ülkemiz mazluma umut ışığı, düşmana cehennem olmaya devam ettikçe bizi hiçbir güç yıkamaz. Milletçe, devletimizin ve şanlı ordumuzun yanındayız. Allah tüm Mehmetçiklerimizi korusun. Bu harekat başarıyla sonuçlanacak ve kahraman Mehmetçiğimiz muzaffer olacaktır inşallah” diye konuştu.

Başkan Akdardağan, operasyon sırasında vatan için şehit düşen Mehmetçikleri ve tüm şehitleri rahmetle andıklarını ve yaralılara acil şifalar dilediklerini söyledi.