Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Sakarya Şube Başkanı Erol Aydın ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ecevit Keleş’i ziyaret etti.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Ziyaretçileri makamında ağırlayan İl Başkanı Ecevit Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının büyük katılım ve coşkuyla gerçekleşmesinde yoğun emek harcayan ADD Sakarya Şube Başkanı Erol Aydın ve yönetimine teşekkür etti.

Gelecek yıl düzenlenecek kutlamalarda katılımın iki kat fazla olacağını söyleyen Ecevit Keleş, “Cumhuriyet Bayramı’nda gösterilen emek ve halkımızın duyarlılığı neticesinde ilimizde nadir görülmüş bir kalabalıkla coşkulu bir kutlama yaşadık. Bizim verdiğimiz çabanın diğer siyasi partiler tarafından da gösterilmesi yürekten arzumuzdur. Neticede cumhuriyet herkesindir, herkesi bir arada tutan yapıtaşımızdır. Bizler de çalışmalarımızı ayrıştırıcı değil birleştirici noktadan yürütüyoruz” dedi.

Kutlamalardaki yoğun katılımdan ve CHP’nin desteğinden mutlu olduklarını söyleyen Erol Aydın ise,  “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen meşale yürüyüşünde sizlerle birlikte bulunmak gurur vermiştir. Halkımızın da yapılanları görerek gerçek kutlamayı kendilerinin yaptığına şahit olduk. 29 Ekim 2012 artık bir dönüm noktasıdır” diyerek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha yakın ilişkilerle ortak hareket etmenin önemine vurgu yaptı.