AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Başkan Yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sakarya Ticaret Borsasısını ziyaret etti. İlçe Teşkilatını, Sakarya Ticaret Borsa Başkanı Cevdet Mete, Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Genç, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz ve Meclis Başkanı Recep Pulat misafir etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinen İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sakarya Ticaret Borsasının faaliyetleri hakkında Ticaret Borsa Başkanı Cevdet Mete'den ve Yönetim Kurulundan bilgi aldı.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, "15 Temmuz Darbe Girişiminde göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkür etti. Güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Türkiye büyüdükçe geliştikçe daha farklı kollardan bizi yaralamaya, bölmeye çalışacaklardır. Dünya’nın prestijli projelerini hayata geçiren Türkiye’den rahatsız olmaları çok normal. Türkiye güçlü oldukça mazlumlar sevinecek, şefkatli Türk milleti olarak dünyanın her yerinde ki mazlumlara ulaşacağız" dedi. 

Sakarya Büyükşehir belediyesi ve Adapazarı Belediyesi yatırım ve çalışmaları hakkında bilgi veren Ak konuşmasına gündemdeki konularla devam etti.
İlçe Başkanı Ak, "Terör destekçilerine ülkemizde asla yer yoktur.  Devletimiz gerektiğinde Teröre destek veren, teröre yardım eden şer odaklarını da bertaraf etmesini bilir. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Vatan hainliği yapan, teröre destek veren herkes mutlaka yargılanacaktır. Hukuk karşısına çıkacaktır. Biz ülke olarak birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece bizi kimse bölemez" diyerek sözlerini bitirdi.

Ticaret Borsa Başkanı Cevdet Mete ise; Tarımda yapılan destekler Var oldukça tarımsal ürünler üretmeye ve geliştirmeye devam edeceklerini vurguladı. Cevdet Mete ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ve Adapazarı İlçe Teşkilatına teşekkür etti.