Son olarak Güneşler’de çalışma yapılan sokakları gezen Başkan Mutlu Işıksu, Adapazarı’nı daha da güzelleştirmek için gayretle çalıştıklarının altını çizdi. Asfalt programı dâhilinde önemli bir mesafe aldıklarını vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu; “Fen İşleri ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Kapalı yollara neşter vuruyoruz, mahallelerimizde asfalt programımız dâhilinde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temmuz ayından bugüne, 8 bin 700 metrekare kilitli parke, 5 bin 700 metre yol açım çalışması, 29 bin 350 ton malzeme ile tarla yolları bakım çalışması gerçekleştirdik. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin merkez kampüsünün çevre düzenlemesi çalışmalarına katkı sağladık. Rüstemler, Tekeler, Güneşler mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızı tamamladık, 3 mahallemize toplam 11 bin 279 ton asfalt attık” diye konuştu.

14 Mahalle, 114 Sokak

Asfalt programı ile ilgili bilgiler veren Başkan Işıksu; “Rüstemler’de 27 sokak, Tekeler’de 19 ve Güneşler’de 7 sokağımıza asfalt atan ekiplerimiz çalışmalarına Yağcılar Mahallesi ile devam ediyor. Yağcılar’da 15 sokak tespit ettik, orada çalışma yapacağız. Tuzla, Korucuk, Güneşler, Rüstemler, Yağcılar, Karaman, Papuççular, Camili, Tepekum, Yenigün, Tekeler, Şeker, Çamyolu ve Orta Mahalle olmak üzere Ekim ayı sonuna kadar 14 mahallemizin 114 sokağında inşallah 38 bin 125 ton asfalt atmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Muhtar'dan teşekkür

Güneşler Merkez Mahallesi Muhtarı İbrahim Garip, gerçekleştirilen asfalt çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya ve ekibine teşekkür etti.