Serdivan tepelerindeki Masal Bahçem’de yapılan duygusal geceye Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi’nde 8 yıl müdürlük görevinde bulunan Arif Türkyılmaz, yeni müdür Necmi Gökyokuş, müdür yardımcıları Musa Aygın, Burhan Özkan, Mehmet Sandıkçı, Nursen Kor Güneş ve öğretmenler katıldı.

Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi personelinin aileleriyle birlikte katıldığı vefa gecesinde mesleki eğitimin duayen müdürlerinden Arif Türkyılmaz’a, emekliye ayrılan Musa Aygın ve Hamdi Örs’e şükran plaketi ve hediyeler verildi. Gecede konuşma yapan Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yeni müdürü Arif Türkyılmaz, Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezinde aile ortamında çalışmış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, görev süresi içinde kendisine her zaman destek olan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Emekliye ayrılan müdür yardımcısı Musa Aygın ve öğretmen Hamdi Örs, Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezinde çok güzel günleri geçtiğini belirterek, 40 yıla yaklaşan çalışma hayatlarını tamamlamanın huzuru içinde olduklarını ifade ettiler.

Atama döneminde Arif Türkyılmaz’la halef selef olan Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezinin yeni müdürü Necmi Gökyokuş da mesleki eğitiminin başarılı kurumlarından birinde görev yapacak olmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, böyle bir geceyi organize eden çalışma arkadaşlarına çok teşekkür etti.