Kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin de çocuklara ulaştırıldığı kampanyada el yapımı, yeni ya da kullanılmamış olmak kaydıyla toplanan ürünler yapılan tasnif ve paketleme işlemi sonrası yarıyıl tatilinden bir gün önce karneleri ile birlikte çocuklara verilmek üzere Adapazarı Köprübaşı İlkokulu Müdürü Hasan Yıldırım ve çocukların öğretmenlerine teslim edildi.

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Tetik; “Geleneksel yaşantımızda kar da karne de hediye de sevinçtir. Biz hepsini, bütün sevinçleri, çocuklarımızın gözlerinde görmek niyetiyle bir kampanya yürüttük. Kampanya süresince camia olarak biz de çok mutlu olduk ve mutluluklarımızı çocuklarımızın sevinçlerine taşıdık” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, HEM Kar Yağdı HEM Sevinç… Çocuklara…” adı verilen kampanyada okulda öğrenim gören hiçbir çocuğu ayırt etmeden çam sakızı çoban armağanı misali 130 öğrencinin tamamına kışlık hediye paketleri oluşturulduğunu belirterek halen eğitimlerine devam eden 12 bin 749 kursiyer, 176 öğretmen ve usta öğreticiden oluşan Adapazarı Halk Eğitim Merkezi ailesinin kampanyaya gönülden destek verdiğini ifade etti. Adapazarı Halk Eğitim camiasının heyecan ve sevincinin çocuklara taşındığını ve çocukların karne sevinçlerini büyüttüklerini kaydeden Ziya Cevherli, kampanyaya katılım sağlayan tüm kursiyer, usta öğretici ve öğretmenlere anlamlı katkılarından dolayı teşekkür etti.