MHP İlçe Başkanı Küçük’ün “Kanuna karşı hile yapılıyor” iddiasının tamamen gerçek dışı olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Adapazarı Belediyesinde bütün iş ve işlemler kanun, yasa ve mevzuat çerçevesinde yapılmaktadır. Belediyemizde kanuna aykırı hiçbir işleme izin verilmemektedir. Sayın ilçe başkanının bir diğer iddiası da ‘Belediye Meclisinin son zamanlarda verdiği çarpık imar değişikliği kararları’ şeklindeki beyanıdır. Kamuoyuna lanse edilen Çarpık İmar Değişikliği iddiası da tamamen gerçek dışı bir iddiadır. Adapazarı Belediye Meclisi, imar komisyonundan gelen raporları etraflıca görüştükten sonra mecliste oylayarak karara bağlar. Alınan birçok karara MHP’li meclis üyelerinin destek vermesi bu iddianın asılsız ve temelsiz olduğunun bir göstergesidir.

İddialar içinde yer alan “Kişiye Özel Karar Alındığı” ithamı da gerçeği yansıtmamaktadır. Belediyemiz “Kanunlar karşısında herkes eşittir” kuralına bağlı kalarak bütün vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini büyük bir titizlik ve hassasiyet içinde yapmaktadır.

Adapazarı Belediyesi sorumluluk bilinci içinde halkımıza hizmet etmektedir. Bundan sonra da aynı anlayışla hizmet vermeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”