Sosyal sorumluluk hizmetlerine ara vermeden devam eden Adapazarı Belediyesi soğuklardan dolayı aç kalan sokak hayvanlarına yem ve mama verdi. Kedi ve köpeklerin yiyebileceği şekilde Adapazarı genelinde bulunan tüm parklara ve hayvanların bulunduğu noktalara yem bırakıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmaları yakından takip eden ve bu çalışmalardan oldukça mutlu olduğunu belirten vatandaşlar Adapazarı Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek takdir etti.

“Hassasiyet gösteriyoruz”

Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, soğuk hava ve yoğun kar yağışının sokak hayvanlarının hayatını olumsuz etkilediğini, bu sebepten dolayı Adapazarı Belediyesi olarak sokak hayvanlarının aç kalmaması ve hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Sezer, "Yurdumuzda etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve soğuk hava insanlardan çok sokaklarda yaşamını sürdüren hayvanları etkiledi. Bu doğrultuda doğal hayatın sevimli birer parçası olan sokak hayvanlarının soğuk hava şartlarında aç kalmaması için birçok bölgeye mama ve yem bıraktık. Halkımızın da bu konu üzerinde hassasiyet göstermelerini istiyoruz" diye konuştu.