Sanayideki dükkanlarını kontrole gittikleri esnada geri geri gelen çekiciyi ikaz etmek için korna çalan Feyzi Mumlu ile 5 kişi arasında tartışma yaşanmış, daha sonra çekiciden inen şahıslar Feyzi Mumlu'yu, eşi Sibel Mumlu'nun gözü önünde darp etmişti. Olay yerinden kaçmak isteyen Feyzi Mumlu’yu çekici ile takip eden ve Geyve Şerefiye Mahallesi'nde çarptıkları otomobili bariyerlere sıkıştırarak durduran şahıslar, Mumlu’yu çekici ile ezerek ölümüne neden olmuştu.

Korku dolu anlara şahit olan Sibel Mumlu, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Çekici aracının geri manevra yaptığı esnada eşi Feyzi Mumlu'nun ikaz için korna çaldığını belirten Sibel Mumlu, "Cumartesi akşamı dükkanı kontrol için sanayiye gittik. Sokaktan çıktığımız esnada manevra yapan çekici geri geri geliyordu. Eşim uyarmak için korna çaldı. Bunun üzerine şahıslar bize bağırmaya başladı. Karşı taraftan 4-5 kişi koşarak bize doğru geldi ve bizim keyfimizi neden bozuyorsun diyerek eşimi araçtan indirdiler. Hepsi birlikte darp etti” dedi.

“Onların da canı yansın”

Korku dolu anları anlatan Mumlu, "Arabanın camlarına vurdular, yumrukladılar. Eşim, 'Eşim yanımda, yarın görüşürüz' dedi. O esnada ben eşimi arabaya çektim ve ilerlemeye başladık. Toyota Hastanesi'nin o sapağına geldiğimiz esnada selektör yaparak çekicinin geldiğini gördük. Feyzi, 'Başımıza iş alacağız bu akşam herhalde' dedi. Biz ilerlemeye başladık hızlı bir şekilde. Daha sonrasında bize yetiştiler ve manevra yapıp önümüzü kestiler. İlk manevradan kaçtık. Arka taraftan bir mavi araba, bir de çekici geliyordu. Biz kaçarken iki taraftan sıkıştırdılar. Daha sonra mavi araç bizi sıkıştırdı ve çekici tekrardan önümüze kırdı. Benim oturduğum taraftan kaç kere çarptı hatırlamıyorum. Bizi bariyerlere sıkıştırdılar. O can havli ile eşim araçtan çıktı, arabadan çıkınca çekici geri geri gelip eşime çarptı. Eşim çekicinin üstüne düştü ve can havliyle kalkarak şoförü durdurmaya çalıştı. O esnada çekici tekrardan gaza basarak eşimi ön taraftan alıp çekicinin arka kısmından geriye verdi. Ve gözümün önünde yere düştü eşim” diye konuştu.

Adalete güvendiğini söyleyen acılı eş, “Tek kişi değil, bunların hepsi azmettirici. 5'inin de yargılanmasını, en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Benim canım nasıl yandıysa onların da canlarının yanmasını istiyorum” dedi.

"Tek kişi değil, hepsi suçlu"

2 yıl önce evlendiklerini söyleyen Sibel Mumlu, "Bu olaya karışan herkes inşallah en ağır şekilde cezasını alır. Tek kişi suçlu değil, hepsi suçlu. Hepsinin en ağır şekilde yargılanmasını istiyorum. Benim gözümün önünde oldu, kolay değil yaşadıklarım. Bu kadar hainlik olamaz" şeklinde konuştu.

Eşinin hiç günahı yokken bir korna çalma meselesi yüzünden öldürüldüğünü ifade eden Mumlu, "Canilik bu olay başka hiçbir şey değil. Hiç günahı yokken bir korna çalma ile adam öldürülüyorsa bu dünyada, Türkiye'de, başka diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bu kadar basit değil insan canı" ifadelerini kullandı.

Öte yandan yaşanan olay sonrasında gözaltına alınan sürücü H.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu’na gönderilmişti.