Koronavirüs salgınının ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren Adapazarı Halk Eğitim Merkezinde giyim öğretmenlerinin fedakarca çalışmalarıyla başlayan maske üretimi tüm hızıyla devam ediyor.
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adapazarı Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde ekipler, Adapazarı'ndaki 84 mahallede 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan 2 bin 100 kişiye, mahalle muhtarları aracılığıyla maske dağıtımı yaptı.


Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Adapazarı Halk Eğitim Merkezinde dikimi yapılan maskeleri, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara ücretsiz dağıttıklarını belirterek, yaşlı vatandaşlara yönelik maske dağıtımının Adapazarı Belediyesi tarafından da devam ettiğini söyledi.


İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise içinde bulunulan süreçte riskli konumda olan yaşlı vatandaşlara destek olmanın herkesin görevi olduğunu ifade ederek, Adapazarı ilçesindeki 84 mahallede toplam 2 bin 100 vatandaşa maske desteği sağladıklarını ve bundan sonra da eğitim camiası olarak her alanda topluma ellerinden gelen katkıyı sunmaya devam edeceklerini belirtti.