Sabahın erken saatlerinden itibaren belediye bünyesinde bulunan tüm iş makinaları bölgeye sevk edilerek asrın projesinde yıkım ve hafriyat çalışmalarına start verildi.

Çalışmaları yakinen takip eden Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, “Elhamdülillah bu gün bir hayalimizi daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pamukova’mızı daha sosyal, daha yaşanılır, daha çağdaş bir ilçe haline getirebilmek için ekip arkadaşlarımla birlikte gece, gündüz demeden yoğun bir gayret sarf ediyoruz. İnşallah etaplar halinde devam edecek olan bu yıkım ve hafriyat çalışmalarının sonunda temel atma töreninin mutluluğunu da hep birlikte yaşayacağız. Pamukova’mızın yaşam kalitesini yükseltmek, modern ve marka bir şehirde ne varsa ilçemizde de olması için hayal kurmaya, emek sarf etmeye devam edeceğiz. Bugün Bismillah diyerek ilk kazmasını vurduğumuz Asrın Projesi Çarşı Merkez Cami, Belediye Hizmet Binası, Kapalı Otopark ve Tarihi Selçuklu-Osmanlı Kültür Evi ve Kent Meydanı projemizin ilçemize, köylerimize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Allah’tan diliyor ve vatandaşlarımızın bize olan destek ve güvenlerini hiçbir zaman boşa çıkarmayacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum ”dedi.

Adından her alanda söz ettirmeyi başaran Pamukova Belediyesi’nin hayata geçirdiği bu tarz büyük ölçekli projelerle bölgenin en önemli cazibe merkezlerinden biri olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğini söyleyen Başkan Keser, “Birçok il belediyesinin dahi aynı anda yapmaya teşebbüs edemediği böylesi bir projede ilk kazmanın vurulması gerçekten tarihi bir olay niteliğindedir. Vurulan ilk kazma aynı zamanda bu projenin hayata geçmesi ve tamamlanması konusunda Pamukova Belediyesinin ne denli ciddi ve kararlı olduğunu ortaya koyması bakımından da hayli önem taşımaktadır” şeklinde konuştu.