İçerisinde Sakarya’nın da bulunduğu 5 İlden oluşan Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

2014-2023 yılı bölge planlarına Düzce’den başladıklarını ve sırasıyla Sakarya ve Kocaeli ile devam edeceklerini söyleyen MARKA Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut; “Çalışmalarımızın Sakarya ayağını SATSO ile birlikte yürüteceğiz. SATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Kösemusul’u ön görüşme yapmak ve Sakarya’daki çalışmaları birlikte değerlendirmek adına ziyarette bulunuyoruz” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, MARKA Genel Sekreteri Dr. Akbulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Birliktelikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır. Biz bölgemizin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için 5 il MARKA çatısı altında bir araya gelerek ortak akılla çalışmaya başladık. Bu çalışmalar hem ilimiz, hem bölgemiz açısından büyük önem arz etmekte” şeklinde konuştu.

Ziyarette SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ile SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar’da hazır bulundu.