Adapazarı Belediyesi Yağcılar Mahallesi, Şeker Mahallesi ve son olarak Hızırtepe’de yaptırdığı kapalı modern semt pazarından sonra dördüncü pazarı da Ozanlar Mahallesi’nde yaptırıyor.

Adapazarı Belediyesi’nin sokak pazarlarını kaldırıp pazaryerlerini modern bir ortama taşıma projesi olarak başlattığı ve daha önce 3 mahallede yaptığı Kapalı Modern Semt Pazarlarının dördüncüsünü Ozanlar Mahallesi’nde hayata geçiriyor.Adapazarı Belediyesi’nin Ozanlar Mahallesi’nde dördüncüsünü yaptıracağı kapalı modern semt pazarı için ihale yapılacak. Açık İhale Usulü ile yapılacak ihaleye son teklif i 3 Aralık 2012 tarihine kadar verilecek.

4056 metrekare alana inşa edilecek Adapazarı Belediyesi Ozanlar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nın çatısı uzay sistemi ile kapatılacak. 2011 yılında Pazaryeri yapılacak olan alanın istimlak çalışmalarını yapan Adapazarı Belediyesi, kapalı pazaryerinin kurban kesim alanı olarak kullanılabileceğini ve bölge sakinlerinin düğün cemiyetlerini de bu mekanda yapma imkanına sahip olacağını açıkladı.

Pazaryeri yapımı tamamlandığında 270 tezgah ile vatandaşa hizmet verecek. Bina kafeterya, bay-bayan tuvaletleri, bebek bakım odaları ve zabıta odası olacak. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, amaçlarının insanların günlük ihtiyaçlarını karşıladığı pazaryerlerini daha modern hale getirerek alışverişlerini kolaylaştırmak olduğunu söyledi.