Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Mart Perşembe günü şehrimize yapacağı ziyarette Büyükşehir Belediyemizin 384 Milyon TL değerindeki 43 projesinin de açılışını gerçekleştirecek. İnşallah 16 Mart Perşembe günü Demokrasi Meydanı tarihi günlerden birine daha ev sahipliği yapacak” ifadelerini kullandı.

384 Milyon TL’lik yatırım
Başkan Toçoğlu, “Altyapı, çevre, ulaşım, eğitim, spor ve diğer başlıklardaki 43 önemli projemizi tamamladık. Hendek’ten Pamukova’ya, Sapanca’dan Karasu’ya kadar 16 ilçemizde 384 Milyon TL’lik yatırımlarımız söz konusu. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Mart Perşembe günü şehrimize yapacakları ziyarette projelerimizin toplu açılışını gerçekleştirecekler. Sayın Cumhurbaşkanımızın huzur buluyorum dediği şehrimizde, binlerce hemşerimizle Demokrasi Meydanı’nda olacağız” ifadelerini kullandı.

Daha nice hizmetlere
Başkan Toçoğlu, “İktidara geldiğimiz günden bu yana ülkemizin dört bir yanında önemli hizmetleri kullanıma sunduk. Yerelde de hükümetimizin güçlü eliyle önemli yatırımları hayata geçirdik. Artık her alanda gelişen bir Sakarya var. Milletimizin desteğiyle birlikte önümüzdeki süreçte de nice hizmetlere imza atacağız. İnşallah Sakarya parlayan yıldızıyla örnek gösterilecek bir şehir haline dönüşecek. İnşallah Sakaryamız her alanda en iyi hizmetlerle buluşmaya devam edecek” diye konuştu.

Tek düşüncemiz hizmet
Başkan Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Sakarya adından söz ettiren bir şehir haline geldi. Bu bizim çalışma azmimizi, motivasyonumuzu hep yüksekte tutuyor. Şehrimiz için daha fazla ne yapabilirizin gayreti içerisindeyiz. Sakarya’yı daha da güzel yarınlara taşıyacağız. Bizim tek düşüncemiz şehrimize daha fazla hizmet ederek, geleceğe hazırlamaktır. İki günümüz bir olmayacak. Her gün şehrimiz için daha fazla üreteceğiz”

43 proje
“16 Mart Perşembe günü Büyükşehir Belediyemizin çok önemli hizmetlerinin açılışı gerçekleştirilecek. Şehrimizin tamamında 50 Milyon TL’lik asfalt çalışmalarımız bu projelerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca 50 Milyonluk Kocaali Kanalizasyon İnşaatı projemizin de açılışı bu törende yapılacak. Bunların yanında AKOM, Yeni İtfaiye Teşkilatı ve Sentetik Saha, Taraklı Meydanı, Geyve Sosyal Gelişim Merkezi, Karasu Atıksu Arıtma Tesisi, Pamukova-Geyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisi gibi 43 projemizin açılışını da Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekleştirecek. Eğitim alanında inşa ettiğimiz Yenikent Meslek Yüksekokulu ve Cemil Meriç Yurt İnşaatı projelerimizin de resmi açılışları bu törende yapılacak. Şehrin yeni duble yolları olan Medeniyet Bulvarı ve Erenler Evliya Çelebi Bulvarı da açılışı yapılacak yatırımlarımız arasında yer alıyor. Aynı zamanda şehrimizin muhtelif bölgelerinde inşa ettiğimiz 15 yeni köprünün de açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm yatırımlarımızın şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”