Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu yıl mayıs ayı itibariyle Bayraktar, İlyaslar, Büyükhataplı ve Çaltıcak mahalleleri başta olmak üzere belediye sınırlarına yeni dahil olan mahallelerde 23 adet çocuk parkı, 13 adet spor parkı ve 9 adet kauçuk zemin ile mevcut 20 adet parkta yenileme çalışması yaptı.



Daha modern parklar
Şehirdeki parkların günümüz şartlarına göre yenilendiğini belirten Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, bu yıl mayıs ayı itibarıyla 23 adet yeni çocuk parkı ile 13 adet spor parkı yapıldığını ifade etti. Okul tatiline kadar, 31 adet yeni çocuk parkının tamamen bitirileceğini kaydeden Başkan Dişli, “Yeni parklarımız günümüz şartlarına göre daha modern hale getiriliyor. Çocuklarımızın yaz tatillerini daha renkli ve mutlu geçirmelerini sağlamak için parklarımıza çok farklı oyun grupları yapıyoruz. Büyük bir bölümü tamamlanan parklarımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Muhtardan teşekkür
İlyaslar Mahallesi’nde çocukların park sevincine ortak olan mahalle muhtarı Fehmi Şenol, kendilerinden hiçbir hizmeti esirgemeyen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür etti.