SEDAŞ elektrik dağıtım faaliyet bölgesinde bulunan 4 İl, 45 İlçe, 47 Belediye ve 1441 köyde en iyi hizmetin verilmesi için 7/24 ekipleriyle gece gündüz demeden aydınlatma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

SEDAŞ, aydınlatma tesislerinin periyodik olarak kontrolünün yanı sıra tüketiciler tarafından bildirilen ihbarları da en kısa sürede değerlendirerek müdahale ediyor. Hendek İlçesi Akova-Köprübaşı D-100 karayolu üzerindeki orta refüj aydınlatma tesislerinde bakım-onarım çalışmalarını sürdüren SEDAŞ İşletme Bakım Grup Müdürlüğüne bağlı ekipler, 5 kilometrelik güzergah boyunca 250 Watt gücündeki 260 adet armatürün aydınlatma bakım çalışmalarını gerçekleştirdi.

SEDAŞ Hendek şebeke operasyon ekiplerince yapılan aydınlatma çalışmaları sırasında, arızalı armatürler değiştirilirken, aydınlatma devrelerinin arızalı sigorta otomatları ve balastları da değiştirildi.

D-100 karayolu üzerinde trafik akışında tehlikeli bir durum oluşmaması için gerekli iş güvenliği önlemlerinin titizlikle uygulanması ile SEDAŞ ekipleri, 24 metrelik hidrolik platformlu sepetli araçlarla tüm armatürleri elden geçirdi.