Adapazarı Belediyesi’nin son yapılan meclis toplantısında görüşülen 2016 yılı bütçesinin, 103 milyon 500 bin lira olarak onaylanmasından sonra meclis üyelerine yemek düzenlendi.  Yemeğe Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcıları Aydın Tercan, Rıdvan Özüm, Mustafa Deverendi ile AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri katıldı. İktidar ve muhalefet partili meclis üyeleri yemekte bol bol sohbet etme imkânı buldu.

“Desteğinize teşekkür”

Bütçe yemeğinde bir konuşma yapan Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, dostluk, dayanışma ve samimiyetin önemine değinerek, “Bilindiği gibi son yaptığımız meclis toplantımızda belediyemizin 2016 yılı bütçesini 103 milyon 500 bin lira olarak onayladık.  Sizlerin de destek ve gayretleriyle  Adapazarı ilçemize çok güzel hizmetler kazandırıyoruz ve kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.


“Uyumlu çalışıyoruz”

Mecliste son derece uyumlu bir çalışma sergilendiğini ifade eden Başkan Vekili Aydın, “Bu durum bizi de mutlu ediyor. Hepimiz Adapazarı için özveriyle çalışıyoruz. Adapazarı ilçemizle ilgili aldığımız önemli kararlarda verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yıl Adapazarı Belediyesi olarak, 28 mahallemizde asfalt çalışması başlattık. Bu güne kadar 80 bin ton asfalt atmış bulunuyoruz. Hedefimiz sezon bitimine kadar 100 bin ton asfalt atmak. Her gittiğimiz yerde gerek muhtarlar gerekse mahalle halkı tarafından teşekkürle karşılanıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.