Hizmete girdiği günden bu yana Macera Park, 15 bin misafir sayısına ulaştı. Bu sayıya ulaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini vurguladı.
Geniş yelpaze hizmeti
Murat Kıroğlu, “Macera Park hizmete girdiği 2015 yılının Ocak ayından itibaren 15 bin katılımcı sayısına ulaştı. Şehir içi ve dışından gelen çok sayıda katılımcı merkezimizi ziyaret etti. Macera Park, ilkokul, ortaokul ve liselerden şirketlere, kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de ilk gün ki heyecanımızla misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin ilk sertifikalı tesisi
Murat Kıroğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Türkiye’nin ilk sertifikalı tesisi olan Macerapark, 24 parkur istasyonlu ip parkuru, 50 metre uzunluğunda ip kaydırağı, tırmanma duvarlı ve serbest düşüş platformlu aksiyon kulesi ile 8 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Macerapark eğlencenin yanı sıra katılımcılara problem çözme, yaşıtlarıyla işbirliği yapma, sosyal ilişkiler ve iletişim kurabilme yönleri geliştirilerek kendi ayakları üzerinde durabilme becerisi kazanmaları konusunda olumlu katkılar sağlamaktadır.”