Diyarbakır Valiliği ve Hendek Belediyesi

Diyarbakır Valiliği ve Hendek Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında 102 Ali Gaffar, 23 Ocak’ta Ankara’da olacak. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 102 Ali Gaffar’la Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Tarım ve Köyişleri Bakanı M.Mehdi Eker ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı ziyaret edecek.

Panel

mazhar_bagli.jpg

24 Ocak Cumartesi Günü saat 11.00 Hendek’te anma programına katılacak olan “Ali Gaffarlar”, saat 14.00’de Elmas Otel’de düzenlenecek panele katılacak. "Sosyal Barışın Tesisinde Örnek Bir Kişilik Olarak Ali Gaffar Okkan" konulu panele Sosyolog Prof. Dr. Mazhar Bağlı, oyuncu Oktay Kaynarca, Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Sevda Türküsev ve Sakarya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Leyla Ekmen Epözdemir katılacak.

leyla-ekmen-epozdemir-copy.jpg

“Doğu ile batı arasında empati”

Hendek Başkanı Ali İnci, Hendek Belediyesi olarak ülkemizdeki sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe katkı sağlamak,  şehirlerarası diyaloğu arttırmak, doğu ile batı arasında bir empati oluşturmak için bir proje düşündüklerini bunu çok daha önceleri yapmış bir insan olan Ali Gaffar Okkan'ı referans aldıklarını belirtti.