Hazımsızlığın belirtileri; karın üst kısmında doygunluk hissi, yanma hissi, bulantı hissi ve şişkinlik hissidir. Tüm bunlar geğirirseniz geçer.Hazımsızlık herkesin hissettiği yaygınca görülen bir durumdur. Bazı kişiler belirli durumlarda yaşar, bazı kişil

Hazımsızlığın belirtileri; karın üst kısmında doygunluk hissi, yanma hissi, bulantı hissi ve şişkinlik hissidir. Tüm bunlar geğirirseniz geçer.

Hazımsızlık herkesin hissettiği yaygınca görülen bir durumdur. Bazı kişiler belirli durumlarda yaşar, bazı kişilerde de bu şikayetlere her gün rastlanır.

Bütün araştırma ve deneylere rağmen hazımsızlığın özel bir sebebi bulunamamıştır. Gene de aldırmazlık etmeyip uzun süren durumlarda bunun gastrit, ülser, kanser veya safrakesesi hastalıkları gibi ciddi bir soruna işaret ettiğini düşünerek gerekli araştırmayı yapmalısınız.

Maazallah bizim yüzümüzden ülser, kanser falan olursunuz, ondan sonra biz de vicdan azabı çekeriz.

Size en basit tavsiyemiz, lütfen www.medyadetay.com sitesine mümkünse girmemeniz yönünde olacaktır. Aksi takdirde hazımsızlığınız sizi daha çok üzer.

Üç yılı aşkın bir zamandır işimizi azami özen göstererek ve çok büyük emekler vererek sürdürüyoruz. Emeğimizin karşılığını da çok şükür fazlasıyla alıyoruz.

Fazlasıyla diyorum çünkü, Sakarya’da o kadar çok sevmeyenimiz var ki, bu da bize doğru yolda olduğumuzu ve iyi işler yaptığımızı gösteriyor.

Bazı meslektaşlarımızı tenzih ederek söylüyorum, onun bunun peşinden koşmadığımız, arkamızdan konuşanları ciddiye almadığımız ve en önemlisi de sadece işimizi yaptığımız için birileri rahatsız oluyor.

Bazıları istiyor ki, diğerlerini kullandıkları gibi bizi de kullanabilsinler. Kendilerinden başkası bu camiada iş yapmasın. Herkes onlara çalışsın.

Kusura bakmayın ama öyle bir dünya yok.

Medyadetay.com, Allah izin verirse inşallah çok uzun yıllar hizmet verecek. O yüzden kendinizi alıştırın artık.

Canları sıkıldıkça bizi birilerine şikayet etmeleri, haberlerimizi, üzerinde logo olmasına rağmen fotoğraflarımızı gazetelerinde ya da internet sitelerinde hiç çekinmeden kullanmaları ama buna rağmen kaynak göstermemeleri hep işte bu hazımsızlığın sebebi.

Bu mesleğe yıllarını verdiğini söyleyen rakiplerimiz, siz de hiç meslek ahlakı yok mu?

Siz de hiç emeğe saygı yok mu?

Siz meslek etiği diye bir şey duymadınız mı?

Korkarım ki bu hasetlikle kendinize dünyayı daha çok zehir edersiniz, bu fesatlığınız dönüp dolaşıp bir gün sizi vurur, bu kıskançlığınız sizi daha çok hasta eder.

O yüzden kendinizi fazla germeyin, strese sokmayın. Şişkinliğiniz ve hazımsızlığınız varsa geğirin gitsin. Geğirmek iyi gelmiyorsa bir de sade sodayı deneyin.