Ülke genelinde porselen ve seramik fabrikaları, turizm tesisleri ve yatırımları ile 3 binin üzerinde çalışana sahip NG grubu ile de öne çıkan başarılı iş adamı gençlere birçok alanda altın öğütler verdi.

SAKARYAGİAD Başkanı Gökhan Korkmaz ile bir araya gelen genel başkan, derneğin kısa zamanda TÜGİK camiası içerisinde öne çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken SAKARYAGİAD başkanı Gökhan Korkmaz ile 26 yıla dayanan aile bağlarından da bahsetti. Radyo yayınında gençlere başarılı bir iş adamı olarak güzel ülkemize faydalı hizmetler sunabilmenin önemini anlattı. Genel başkan Güral, sonrasında SAKARYAGİAD derneğini ziyaret ederek yönetim kurulundan yakın zamanda gerçekleştirilecek çalışmalar ile de bilgiler aldı.

SAKARYAGİAD üyeleri ile akşam yemeği programında da bizzat bir araya gelen genel başkan Güral, 5 ay içerisinde derneğin aldığı yol için tüm üyelere tek tek teşekkür ederek, görüş ve önerilerini paylaştı. Toplantı sonrasında genel başkana teşekkür eden SAKARYAGİAD başkanı Korkmaz, İç Anadolu derneklerinin iş platformu kapsamında buluşma organizasyonunun Sakarya’da yapılması sözünü genel başkandan alarak gerçekleştirecekleri  ''Her çocuk bizimdi”in sosyal sorumluluk projesinin detaylarından bahsetti.