Kalkınma Bakanlığı, All Work Network, TOBB ve Tepav işbirliği ile son 10 yılda en hızlı büyüyen 100 şirket yarışmasında Sakarya Vagon Sanayi A.Ş. (SAVASAŞ) ödül almaya hak kazandı.

The AllWorld Turkey 100 adlı yarışma, eski ve yeni endüstrilerde öncülük eden, çözümler üreten ve üç yılda 10 bin iş yaratan en hızlı gelişen genç şirketlerin bazılarının bir sıralamasıdır.

Son 10 yılda en hızlı büyüyen 100 şirket yarışmasında ödül alan ve Sakarya’dan firma olan SAVASAŞ firması yetkililerine ödülleri, 31 Ekim’de 5. İzmir Ekonomi Kongresinde “Akademi Ödülleri” konulu bir Gala’da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile düzenlenecek programda takdim edilecek.

TURKEY 100 girişimcileri, küresel çapta dikkatleri üzerine çekmiş ve Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Güney Asya’dan yüksek büyüme hızına sahip AllWorld girişimcilerine katıldılar.

Yarışmada ilk 100 listesinde yer alan SAVASAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve SATSO Meclis Üyesi Fatih Can ulusal ve uluslar arası platformda önem taşıyan bir listede yer alıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.