Sektör sorunlarının görüşüldüğü toplantının ev sahipliğini SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nadir Öztürk,  Komite Başkanı Osman Tekeoğlu, Komite Başkan Yardımcısı Ayhan Pehlivan, Komite Üyesi, Ramazan Sezer yaptı.

İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nın da davetli olarak iştirak ettiği toplantıya meslek grubu üyeleri ve sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, komite faaliyetleri ile ilgili bilgi verdiği konuşmasında SATSO Yönetim Kurulu’nun da komitelerle sürekli iletişim halinde çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekti.

Yılgenci konuşmasında şunları dile getirdi: “Sizlerle her fırsatta bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Sakarya gün geçtikçe dikkatleri üzerine çekiyor ve belli sektörlerde öne çıkıyor. Katma değerli üretimin Sakarya’mızda daha fazla yükselmesi lazım. Bunu birlikte başarmalıyız.  SATSO’da Göreve başladığımız günden itibaren Sakarya’mızın her alanda daha nitelikli bir büyüme için çalıştık ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bilişime, Ar-Ge ve inovasyona, katma değerli üretime daha fazla önemin olması gerektiği zamanlardayız. Meslek Komitemiz de bu sektörde önemli çalışmalar gerçekleştiriyor, bizleri mutlu ediyor.  Bu anlamda kendimizi güncellemek, Sakarya’mızın büyüme ve gelişmesine en önemli katkıyı şehrimizin eşrafı olarak bizler tayin etmeliyiz. Sorunlarımız çözülebilir yeter ki istikrarlı güç birliğimizi sürdürelim. Sakarya’mızın büyümesine verdiğiniz katkı için sizlere teşekkür ediyorum.”

Başkan Yardımcısı Yılgenci’nin konuşmasının ardından üyeler sektörel değerlendirmelerde bulunarak  birlikte yemek yediler ve aynı geminin yolcuları olarak bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.