Devam eden çalışmalar hakkında Kösemusul’dan bilgiler alan Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun, hükümetimizin desteği ve belediyelerimizin çalışmalarıyla ilçelerimiz çok önemli yatırımlara kavuşuyor. Yaklaşık 700dönüüm alan içerisinde inşa edilen Ferizli Organize Sanayi Bölgesi, şehrimizin ve ilçemizin ekonomisine önemli katkılar sunacak. İlçemizdeki istihdam oranı yükselecek” diye konuştu.

ferizli_osb2.jpg

“Sakarya kazanmaya devam edecek”

İş dünyası ve şehir için çalışan tüm paydaşlarla Sakarya için önemli bir birlikteliğin sağlandığını da sözlerine ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak, hemşerilerimize katkı sağlayacak her projeyi çok önemsiyoruz. Gerek iş dünyası gerekse sivil toplum kuruluşlarımızla sürekli bir araya gelerek şehrimizi geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. İnşallah bu birlikteliği daha ileri seviyeye taşıyacağız ve Sakarya kazanmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

ferizli_osb3.jpg

“Olmazsa olmazımız istikrardır”

Hükümetin dik duruşu ve yürüttüğü başarılı çalışmalarla gelecek vizyonunda önemli mesafeler alındığını ifade eden Kösemusul ise, “Hükümetimizin başarılı çalışmalarıyla kararlı adımlar atmayı sürdüren iş dünyamız, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl hedefine ulaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tüm sektörlerde yatırımcılarına kolaylık sağlayan, kalifiye istihdamı ve teşvik alımı yüksek bir Sakarya için çalışırken olmazsa olmazımız istikrardır. İnşallah ülkemizdeki istikrar ile Sakaryamız ve ilçelerimiz gelişimini sürdürecektir” şeklinde konuştu.