İl genelinde devam eden imar çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Şehrimizin menfaati ve gelişimi için kurumlar arası işbirliği yapmalıyız, karşılıklı konuşarak sorunları çözmeliyiz bunun adı diyalogtur. Diyaloğumuz ne kadar güçlü olursa Sakarya da o kadar güçlü olur. Güçlü diyalog güçlü Sakarya demektir. Şehrimizin yeniden yapılanması göz önüne alındığında ilgili yetkili kurumlarla iletişim halindeyiz, ilimiz için en iyisinin yapılacağına inanıyorum” dedi.

Meclis Üyesi Hüseyin Emanet, 1/1000’lik planlar, emsal sınırlaması ve çekme mesafeleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede inşaat sektörünün ciddi bir lokomotif sektör olduğunu ifade ederek bu sektörün ilimizin gelişimi açısından doğru yönetilmesi, imar uygulamalarının da belli bir standarda göre yapılması gerektiğini dile getirdi.

Meclis üyeleri sektörel sıkıntılarına yönelik kurumlarla sektör arasında bir köprü oluşturan SATSO’nun gayretli girişimlerinden dolayı Başkan Kösemusul’a teşekkürlerini sundular.