Dünya genelinde özellikle kurumsal işletmelerin çözüm ortağı olarak kendine yer edinen Epson markası ile işbirliği yapan Ayhan Bilgisayar, Epson yetkililerinin katıldığı bir tanışma konferansı düzenledi.

Dünya’nın birçok ülkesinde kurumsal şirketlere geliştirdikleri ürünler ile hizmet sunan Epson baskı, görüntüleme sistemleri, lazer ve normal yazıcı modellerinin Sakarya bölgesindeki kullanıcılara tanıtıldığı konferansta konuşma yapan Epson Sakarya Bölge Bayii Ayhan Bilgisayar’ın sahibi Ömer Ayhan, “Sakarya sektöründe 10 yıldır hizmet veren Ayhan Bilgisayar olarak hizmet vermekteyiz. Bölgemizde Epson markasının geniş çaplı bir tanıtımı, sunumu için toplanmış bulunuyoruz. Arkadaşlara Epson’un yeni baskı teknolojilerini ve görüntüleme teknolojilerini sunuyoruz. En önemli 3 tane yeniliği var Epson’un Work Force serisi ile ilgili sunumda kullandığı 3 önemli arguman vardır. Birincisi çok ekonomik baskı sayfa başı maliyetlerinin neredeyse lazerin yarısına indiği ekonomik baskı, enerji tüketimi ortalama lazer bir yazıcının onda birine düşen enerji tüketimi ve lazer yazıcıdan renkli anlamında neredeyse yüzde 30’a yakın avantaj sağlayan hız avantajı. Bu 3 tane çok önemli avantaj Epson markasında mevcuttur. Firmamız Yeni Cami’de, www.ayhanbilgisayar.com.tr internet sitemizden bize ulaşılabilir. Epson’la ilgili tüm sorular eğitimli personelimiz tarafınca yanıtlanırken istenildiği takdirde firmalarında demo imkanı mevcuttur. Eğer işletmeniz hakkında böyle bir ürün talebiniz varsa ürünümüz ile işletmenize geliyoruz 10 gün süreyle kuruyoruz, ürünümüzü işletmenizde 10 gün süre içinde istediğiniz gibi test edebiliyorsunuz. Kartuşları ve tüketim malzemeleri Epson tarafından karşılanmak üzere ürünümüze ihtiyaç duyduğunuz takdirde tekrar satın almasını gerçekleştirip demo ürünü iade edebiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Katılımcılara ürünler hakkında bilgi veren Epson Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Ahmet Gürle ise, “Bugün Sakarya’ya gelmemizin nedeni burada bir Epson hakkında tanıtım yapmak. Epson’un ürünleri konusunda daha detaylı bilgileri burada ki kurumsal firmalarla, kamu firmalarıyla paylaşmak. Az önce ilk bölümü bitti çok memnun kaldı arkadaşlar. Ürünün özellikleri anlamında bu zamana kadar bilmedikleri şeyleri, farklı gördükleri şeyleri cihazda tespit ettiler, fark ettiler. Epson olarak da burada zaten vurgulamak istediğimiz nokta ürünlerimizde şuydu, tüketim maliyeti anlamında oldukça avantajlı modellerimiz var. İster Epson’un sürekli mürekkep besleme sistemlerimiz, tank üniteli olan modellerimiz olsun tüm modellerle ilgili bilgileri kullanıcılarımızla paylaştık” dedi.