Erenler Yücel Ballık Ortaokulu’na ek bina olarak yaptırılan kapalı spor salonu düzenlenen törenle açıldı.

Kapalı spor salonunun açılışı nedeniyle düzenlenen törene Sakarya Valisi Mustafa Büyük, İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin ile öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program halk oyunları gösterisiyle devam etti. Açılış töreninde konuşan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, “Eğitim alanındaki yatırımlar devlet sayesinde daha hızlı yapılıyor. Bunların yanı sıra hayırseverleri de unutmamak gerekir. Bu tarz güzel çalışmalar diğer vatandaşlara da örnek teşkil edecek cinsten yatırımlardır. Eğitim ilimizde kalitesi arzu ettiğimiz seviyede değil. Eğitim seviyesini geliştirmek için daha çok çalışmalıyız. Bu çalışmaları yükseltmenin bir diğer yolu da eğitim tesisleri açmaktır. Bu tür tesislerin artmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Sakarya Valisi Mustafa Büyük’e plaket takdim edilerek Kapalı Spor Salonu’nu açılışı gerçekleştirildi. / Remzi ŞİMŞEK