Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, YDT sınavında tüm soruları doğru cevaplayan öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.

Durmuş başarıda emeği geçen herkesi kutlarken, öğrencimize “Yolun izin açık olsun. Çok daha büyük başarılarını hep birlikte görürüz” dedi.

Ziyarete Okul Müdürü Mustafa Bulut, Müdür Başyardımcısı Ramazan Ünlü ve İngilizce Öğretmeni Yusuf Yılmaz’la birlikte katılan Tahircan Yılmaz başarı öyküsünü şöyle aktardı; “Böyle bir başarıya inandım ve çok çalıştım. İngilizce öğretmenlerimle devamlı istişare halinde oldum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Tabii İngilizce öğretmenlerimden Yusuf Yılmaz Hocam bu başarının esas mimarıdır. Dersin haricinde de yaz tatilinde bile beraber diğer ingilizce bölüm arkadaşlarımızla birlikte çok çalıştık. Öğretmenimin bana derslerde kattığı bilgiden sonra bana en çok yardımcı olan şey, kendimi ingilizce ile çevrelememdir. Eğer video izleyeceksem ingilizce izledim. Kitap okuyacaksam ingilizce okudum. Yazı yazacaksam ingilizce yazdım. Konuşacaksam ingilizce konuştum. Tabii bu işleri yapabilecek seviyeye gelmek için her gün düzenli olarak çalıştım.”  

Elde ettiği başarıda birçok kişinin emeği olduğunu belirten Muhammed Tahircan Yılmaz; “Öncelikle bu başarıyı bana yaşattığı için Rabbime sonsuz hamdediyorum. Bu başarıyı Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler proje okulunun öğrencisi olarak yaşadığım için şükrediyorum. Başarımdan dolayı beni bizzat arayıp tebrik eden, makamında kabul edip ödüllendiren, bu başarımı sosyal medyasında paylaşarak sevincime ortak olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş Hanımefendiye şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu başarımdan dolayı beni bizzat arayıp tebrik eden, Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Nazif Yılmaz Beye, Daire Başkanları Sayın İhsan Erkul, Sayın Oğuzhan Özkan, Sayın Abdülhalik Baş Beylere, Adapazarı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun Bakırtaş Beye, Okul Müdürümüz Sayın Mustafa Bulut beye, öğretmenlerime, aileme tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Başarılı öğrenci YKS’de elde ettiği puanlarla Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğinde okumak istediğini belirtti.