Eğitim öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2017-2018 yılında 6.sı düzenlenen ‘Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’nde Bölgesel Ödüle layık görülen okullar açıklandı.

Türkiye genelinden 4 bin 841 başvurunun yapıldığı proje kapsamında ilk eleme sonucunda 151 okulun çalışması saha ziyaretlerine seçilmişti.

Büyük Başarı

Bağımsız değerlendirme komisyonu üyeleri tarafından mayıs ayında yapılan saha ziyaretleri sonucunda; Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Kodlamayı Somutlaştıran Materyaller’ çalışması ile kategorisinde Bölge Birincisi olurken, Hendek İmam Hatip Ortaokulu ‘Eğitim ile Erdemli Davranışlar Edindirme (e-edep)’ çalışması ile kategorisinde Bölge İkincisi oldu.

Durmuş’tan kutlama

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Hendek ilçemizden iki okulumuzun “Yenilikçilik Ödülleri” yarışmasında ödüle layık görülmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere, başarıda emeği geçen okul yöneticilerini, öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik etti.