Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik’in de yer aldığı buluşmada Yenikent bölgesinde hayata geçirilecek olan Meslek Yüksek Okulu Projesi konuşuldu. Yapılacak çalışmanın bölgeye daha da canlılık kazandıracağını söyleyen dernek yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

“Yenikent daha da canlılık kazanacak”

Yenikent Derneği Başkanı Fikri Arslan, “Yenikent Derneği olarak son günlerde bölgemizde hayata geçirilecek olan Meslek Yüksek Okulu ile ilgili haberleri medyadan takip ediyoruz. Bölgemize ciddi anlamda bir canlılık kazandıracak bir proje inşa edilecek. Büyükşehir Belediyemizin inşa ettiği sosyal donatı alanları da öğrencilerimizin hizmetinde olacak. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Yenikent’e hayırlı olsun”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Meslek Yüksek Okulu’nun Yenikent bölgesine taşınması konusunda çalışmalar gerçekleştiriyorduk. Rektörümüz Muzaffer Elmas ile de bu süreçte istişarelerde bulunduk. İnşallah proje için 5 Nisan Salı günü ihaleye çıkacağız. İhale aşamasının ardından bölgede çalışmalarımıza başlayacağız. Bu yapıların bakım, onarım ve tadilat işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Yenikent bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Cazibe merkezi olacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu değerlendirmelerinin devamında ise, “11 bin metrekarelik alan üzerindeki yapılarda gerçekleştireceğimiz bu dönüşüm Yenikent bölgemize büyük bir canlılık kazandıracaktır. Mevcut sosyal alanlar ve yeni inşa edeceğimiz projeler ile öğrencilerimiz ve hemşerilerimizin vakit geçirebilecekleri alanların sayısı da artmış olacak. Yenikent bölgemiz Meslek Yüksek Okulu, yeni sosyal alanlar ve yurtları ile cazibe merkezi haline gelecek” ifadelerini kullandı.