Genç Nida” Kız Öğrenciler Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması, “Genç Nida” Kız Öğrenciler Hafızlık Yarışması, “Genç Bilaller” Ezan Okuma Yarışması, “Genç Muhafızlar” Hafızlık Yarışması, “Genç Hatipler” Hutbe Okuma Yarışması ve “Genç Sesler” Musiki Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile öğrencilerin danışman öğretmenleri ve okul müdürlerinin katıldığı toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş öğrencileri, öğretmenleri ve okul yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Öğrencilerle tek tek sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, derslerinin dışında sosyal faaliyetlere katılan öğrencilerin diğer arkadaşlarına göre hep bir adım önde olduklarını ifade ederek, çocuklarımızın hayata hazırlanmalarına çok büyük katkısı olan sosyal faaliyetlere tüm öğrencilerimizin katılmasını istedi.

Başarının ödüllendirildiği programa İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile birlikte Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, Şube Müdürü Alican Akdoğan, İmam Hatip Platformu Sakarya İl Başkanı Dr. Vadettin Aktaş, yarışmalarda derece alan öğrenciler, danışman öğretmenler ve okul yöneticileri katıldı.