Gebze Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenecek ‘Enerji Verimliliği’ paneli, ülkenin geleceğine ışık tutacak. Sağladığı hizmeti kullanıcılarına en verimli şekilde sunmayı hedefleyen Sepaş Enerji’nin, sponsoru olduğu konferansta enerjiyi verimli kullanmanın hem çevre hem de ekonomiye getireceği faydalar ele alınacak. 15 ana başlıkta gerçekleştirilecek konferansta sanayide, konutlardave ulaşımda enerji verimliliğinin nasıl sağlanacağı tartışılacak.

Enerjinin depolanması ve enerji konusunda endüstri 4.0’ın da tartışılacağı kongrede enerji sektöründe yerli ekipman kullanımı ve çevreye etkileri de ele alınacak. Öğrencilerin ücretsiz olarak takip edebileceği konferansta gelişmekte olan ülkemizin tüm sektörlerde enerji kaynaklarına olan bağlılığını daha da sürdürülebilir hale getirmek için yapılması gerekenler de anlatılacak. Sepaş Enerji, yürüttüğü tüm projelerde temel olarak sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak ve var olan bilinci daha da üst noktaya taşımak için enerji verimliliğini artırmayı hedefliyor.

Düzenlenen kongre çatısı altında akademisyenler, sektörde önde gelen isimler ve meslek kuruluşları bir araya gelecek. Kongre, enerji verimliliği bilincinin aşılanmasında önemli bir platform olacak. Sepaş Enerji’nin müşterilerine sunduğu hizmetlerde fark yaratabilmek için tasarladığı entegrasyonlar, süreçlerdeki verimliliği arttırmaya yönelik otomasyon noktaları ile kongreye ev sahipliği yaparken, kongreyi bugüne dek yaşadığı sayısız tecrübeler ve planladığı projelerle daha da zenginleştirecek.

  1. Sanayide Enerji Verimliliği
  2. Binalarda Enerji Verimliliği
  3. Ulaşımda Enerji Verimliliği
  4. Enerjinin Geri Kazanımı
  5. Enerji ve Çevre
  6. Enerji Üretiminde Verimlilik
  7. Yenilenebilir Enerji Kullanımı
  8. Enerji İletim ve Dağıtımında Verimlilik
  9. Enerjinin Depolanması
  10. Enerji Sektöründeki Ekipmanların Yerli Üretimi
  11. Enerjinin Ekonomi Politiği
  12. Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı (2017-2023)
  13. Enerji Arz Güvenirliği
  14. Türkiye Enerji Mevzuatı ve Organizasyonu
  15. Enerji Yönetimi ve ISO 50001
  16. Enerjide Endüstri 4.0