Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Eğitim Büro personellerince Serdivan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Eğitim Büroda görevli Polis Memuru Murat Ünal tarafından TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kütüphane salonunda 2 seans halinde verilen eğitimde; Trafikte sorumlu, saygılı ve sabırlı olmanın önemi, Trafik kurallarına uymanın birey ve toplum hayatına etkileri, trafik kurallarının etkin bir şekilde uygulanması, emniyet kemeri önemi, yolda yürürken ve araçta seyir halinde telefon kullanımı, kask kullanımı, yaya önceliği trafik bilinci, taşıtlara binerken, taşıtlardan inerken ve taşıtlarda yolculuk ederken dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı.

Polis Memuru Murat Ünal trafik eğitimi sonrası aşçılık sınıfını gezerek öğrencilerle sütlaç ve börek yaptı. Öğrencilerle hamur açtı. Kendine has yöntemiyle trafiği sevdiren, öğrencilerin gönlünde taht kuran Polis Memuru Murat Ünal ile öğrencilerin neşeli sohbetleri görülmeye değerdi. Daha sonra okul bahçesinde öğrenciler Murat ağabeyleri ile voleybol oynadılar.