Madanoğlu Ortaokulu, 23 - 24 Kasım tarihlerinde yapılan birinci dönem TEOG sınavında ismini birinciliklere yazdıran okul oldu. Akyazı Madanoğlu Ortaokulu öğrencisi Miraç Ali Balkaya, birinci dönem TEOG sınavında 6 dersten 120 sorunun tamamını doğru yaptı ve Türkiye birincileri arasına girdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Karakaya, Şube Müdürleri Sinan Algaç, Mahmut Güven okulu ziyaret ederek öğrenciyi, öğretmenleri ve okul idaresini tebrik ettiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Karakaya, “Öncelikle bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenleri ve TEOG sınavında başarı gösteren öğrencileri tek tek kutluyorum. Milli Eğitim camiası olarak, Akyazı İlçesinin eğitimde istediği çıtayı yakalaması için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız” dedi.
Okul Müdürü Çakmak ise, “Bu başarı bizleri çok mutlu etti. Öğrencimiz Miraç Ali Balkaya, tüm soruları doğu cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. Bu önemli bir başarıdır. Miraç Ali’nin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
Çakmak ayrıca, “Onur Salih Dönmez isimli öğrencimiz 118 doğru, Zeynep Zilan Turunç ile Melike Koyuncu adlı öğrencilerimiz 117 doğru, Simay Ayşe Özdemir 116 doğru ve İlayda Akgün adlı öğrencimiz de 115 doğru yaparak güzel bir başarı elde etti. Öğrencilerimizle gurur duyuyorum” dedi. / www.akyazihaber.com