Çocuk Kulübü üyesi öğrencilerin mini gösterileri ile başlayan programda söz alan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitimlerin artarak devam edeceğini müjdeledi.

“Faydalı bir yarıyıl”

SGM’de faydalı bir yarıyıl geçirildiğini de kaydeden Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi’nin çocuklarımızın okuldan geriye kalan zamanlarını faydalı bir şekilde geçirdikleri, burada mutlu olabilecekleri bir merkez olabilmesini arzulamıştık. Bugüne kadar yaklaşık 25 branşta, 5 bine yakın öğrencimizle bir araya geldik. Hedeflerimize ulaştık. Bizi bu hedefe ulaştıran öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

sgm_ilk_yari_yil2.jpg

“Aynı heyecanla”

4 ay süren ilk dönem çalışmaları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Yüce, SGM eğitmen ve yöneticilerine de teşekkür etti. Davut Yüce, “2. dönem aynı heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sosyal Gelişim Merkezi’ni şehrimize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Programın devamında Sosyal gelişim Merkezi öğrencileri dönem boyunca aldıkları bilgileri şarkılar eşliğinde sahneledi. 

sgm_ilk_yari_yil3.jpg

sgm_ilk_yari_yil4.jpg