Sadece 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine eğitim verecek Akademi’ye başvuran öğrenciler 18 farklı kulüpten 3 tanesini seçebilecek. Akademi yetkililerinden alınan bilgiye göre yeni kayıtdönemi 19 Şubat Çarşamba tamamlanacak, derslere ise 22 ŞubatCumartesi günü başlanacak.

Veliler bilgilendiriliyor

Bahar Dönemi kayıtları için Akademi’ye gelen veliler, kayıt öncesinde kulüpçalışmaları ve eğitimler hakkında yetkililer tarafından bilgilendiriliyor. Yapılan çalışmalar vekulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirilen veliler daha sonra çocuklarının ilgisi ve yeteneğidoğrultusunda 18 farklı kulüpten üçünü tercih edebiliyor.

Atölye dersleri şu şekilde:

Fotoğraf Stüdyosu, Oyun Atölyesi, Ebru Atölyesi, Çini Atölyesi, Hüsn-i Hat Atölyesi, İngilizce Dil Eğitimi, Temel Dini Bilgiler, İşaret Dili, Dekoratif Çamur Şekillendirme Atölyesi, Moda Tasarım Atölyesi, Neşeli Bilim Atölyesi, Karikatür Atölyesi, Renkli Düşler Atölyesi, Ritim Atölyesi, Çocuk Korosu, Temel Nota Eğitimi ve Solfej, Gitar Atölyesi ve Ney Atölyesi

Kayıtlar kontenjanla sınırlı

Konu ile ilgili Serdivan Çocuk Akademisi’nden yapılan açıklamada; 19 Şubat Çarşambagününe kadar devam edecek olan yeni dönem başvurularında, kayıtların kontenjanla sınırlı olduğu belirtildi.