Ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, “Bu makamlara seçilerek gelmemiz sebebiyle tüm halkımıza karşı sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğu yerine getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“Demokrasi için siyaset”

Siyasetin Türkiye’de yapılması gereken en önemli işlerden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Zeki Toçoğlu, “Gençlerimize her zaman ifade ediyoruz, demokrasinin güçlenmesi için siyaset yapmalısınız. Siyasete karşı ilgili olmalısınız. Çünkü demokrasilere işlerlik kazandıran ülkeler artık kalkınmaya başlamıştır. Halka en yakın hizmet alanı siyasettir. Demokrasinin olmadığı otoriter ülkelerde kalkınma şansı söz konusu değildir. Ülkemiz siyasetçilerinin genç kardeşlerimize ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

“Yeni projeler üretmelisiniz”

Başkan Toçoğlu, “Gençlerimiz için en büyük tehlikenin internet olduğunu düşünüyorum. Her zaman kitap okumalısınız. Kalıcı olan tek şeyin okumak olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Şehrinizi, ülkenizi ve Dünya’yı tanımalısınız. Bu tür makamlara gelebilmek için sürekli çalışıp proje üretmeniz gerekiyor. Gençlerimiz proje ürettiği taktirde biz uygulamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Zeki Toçoğlu gerçekleştirilen ziyaretin sonunda öğrencilere ikinci yarıyıl eğitimlerinde başarılar dileyerek, günün anısına çeşitli hediyeler verdi.