Şehit Oktay Demirci Okulundan gelen heyet, okullarında yapılan çevre düzenleme çalışmaları başta olmak üzere gerçekleştirilen tüm hizmetler için Başkan İspiroğlu’na teşekkürlerini sundular.

Başkan İspiroğlu’a çiçek takdim eden okul aile birliği ve sınıf anneleri; “Sayın Başkanım, okulumuzda, geçtiğimiz günlerde çevre düzenlemesi yaptırdığınız ve öğrencilerimiz için gerekli tüm ihtiyaçlarımıza destekçi olduğunuz için size ve tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Darıçayırı Şehit Oktay Demirci Okul Müdürü Şakir Kuş, Sınıf Anneleri, Okul İdarecileri ve Okul Aile Birliğinin ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu belirtti.

“Eğitim geleceğimizdir”

İmkânlar ölçüsünde tüm okullara gerekli hizmetlerin yapıldığını belirten Başkan İspiroğlu; “Eğitim geleceğimizdir. Yatırımlarla ve hizmetlerle desteklenmesi gerektiğini asla unutmamalıyız. Karasu Belediyesi olarak eğitimin çıtasını yükseltmek için imkânlarımız doğrultusunda tüm okullarımıza katkılarımız devam edecektir. Okullarımıza sahip çıkarsak geleceğimize de sahip çıkmış oluruz. Çocuklarımızın eğitimlerini daha iyi alabilmesi ve okullarımızın fiziki durumlarını iyileştirebilmek adına elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı okul idarecilerimize tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.