Ziyaret esnasında İl Sağlık Müdür yardımcısı Dr. Serdar Değirmenci ve Halk Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Bulduk da hazır bulundu.

Şehit Ali Borinli Okul öğrencilerinin kullanımı için bir hayırsever aracılığı ile lavabo ve tuvalet yapımını organize edip yaptıran İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar'a teşekkür plaketi verdiler. Okul Müdiresi Özen, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle okulumuzu ziyaret edip etkinlikler düzenleyen İl Sağlık Müdürlüğüne lavabo ve tuvaletlerin çocuklarımızın kullanımında sıkıntılar oluşturduğunu iletmiştik. Bu talebimizi değerlendiren, lavabo ve tuvaletlerimizi çocuklarımızın rahatça kullanabileceği şekilde yaptıran ve şimdiye kadar okulumuzdan maddi manevi hiçbir desteği esirgemeyen Uzm. Dr. Alemdar'a teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar ise, "Kurum olarak çocuklarımıza ufacık da olsa bir faydamız dokunduysa bu mutluluk bize fazlasıyla yeter. Çocuklarımızı sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde değil senenin her gününde hatırlayabilmeliyiz. Bu vesile ile bir kez daha hatırlatmak isterim ki bugün sağlıklıyız peki ya yarın? Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan engelli adayıdır. Ve biz İl Sağlık Müdürlüğü olarak her zaman ve her ne şekilde olursa olsun çocuklarımızın yanında olacağız. Yeter ki okullarımızda ve ilimizde var olan her bir bireye sağlık alanında, üzerimize görev düşen diğer alanlarda en etkin, en kaliteli hizmeti sunabilelim" diye konuştu.