Şehit Ahmet Akyol’da geçmiş dönemlerde görev yapan okul müdürleri Muharrem Yücel, Müdür Turan ve Cemal Ünlü’nün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tezbiten’in diğer davetlilerle birlikte açılışını yaptığı sergide öğrencilerin 260 adet resim çalışması bulunuyor.
 
Halk Oyunları gösterileriyle başlayan sergi açılışında bir konuşma yapan Şehit Ahmet Akyol İlkokulu Müdürü Tekin Ateş meslek hayatında ilklerden birini daha yaşadığını belirterek; “Bugünü kadar çok sergi yaptım. Ancak bu seneki sergi çok farklı. İlkokul öğrencilerinin tuval üzerine yaptığı resim çalışması meslek hayatımda karşılaştığım ilklerden biri oldu. Sergimize katılan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi başta olmak üzere Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tezbiten’e, okul müdürlerine, velilerimize ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Okulumuzda geçmiş dönemlerde görev yapan okul müdürlerimize ithaf ettiğimiz sergimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimi ve öğrencilerimi kutluyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından programa katılan davetliler büyük beğeni toplayan resim sergisini gezerken, sergideki çalışmaların çok güzel olduğunu ifade ettiler.