2014 ve 2015 yılı Eğitim Öğretim yılının birinci Yarısının Sona Ermesi Nedeniyle Şehit Ahmet Akyol İlkokulu bahçesinde düzenlenen Törende Öğrenciler ile Öğrenci Velileri Hazır Bulundular.

Ateş velilere uyarıda bulundu

Şehit Ahmet Akyol ilköğretim Okul Müdürü Tekin Ateş Öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı Ateş, “2014 yılı ve 2015 yılı eğitim öğretim yılının birinci yarısı bugün sona erdi. Öğretmenlerin ve öğrencilerin büyük öz verisi ile velilerin katkılarıyla verimli eğitim dönemini hep birlikte tamamladık. Çocuklar bugün karnelerinizi alıyorsunuz notlarınız düşük yâda orta ola bilir sizleri bu duruma üzülmeyin bunları bir uyarı notu olarak kabul edin ikinci dönem daha sıkı düzenli bir çalışma ile notlarınızı yükseltmeyi hedefleyin öğrenci velilerinden ricam çocuklarınıza kesinlikle karnedeki notu üzerinden yüklenmeyin çocuğunuz azarlamayın çocuklarımız ikinci dönemde gayet özveri ile çalışır eğitim seviyelerini üst noktaya çıkar, öğrencilerimizin karne notlarını yükselteceklerinden eminim. çocuklar  Önünüzde 15 günlük tatil süresi var bu dönemi iyi dinlenerek geçirin, tatil süresi içinde mutlaka kitap okumaya zaman ayırın  ve kitaplar okuyun. Tüm öğrencilerimin gözlerinden öpüyor güzel bir tatil diliyorum” dedi.

karne_sevinci2.jpg

Öğrencilere ödül yağmuru

Okulun bahçesinde yapılan törende Öğrencilerin okullar arası çevre ve spor dalında aldıkları ödüller nedeniyle okul müdürü Tekin Ateş Öğrencilere Çeşitli hediyeler verdi öğrencilerle öğretmenleri ve müdür yardımcıları ile birlikte verilen yarışma ödülleri için hatıra resmi çekildiler.

karne_sevinci3.jpg

Karneleri müdür dağıttı

Okul bahçesinde yapılan Tören sonrası öğrenciler sınıflarına alındılar öğretmenleri tarafından karneleri dağıtıldı. Okul müdürü Tekin Ateş öğrencilerin bulunduğu sınıfa girerek karne dağıttı sınıf öğretmeni Elif Etçioğlu ve öğrencilerle toplu şekilde karne hatırası fotoğrafı çekilmesi ile program son buldu. 

karne_sevinci4.jpg

karne_sevinci5.jpg

karne_sevinci6.jpg