Yaptıkları etkinliklerle dikkat çeken SAÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri yine adından söz ettirdi. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencileri Ardahan’a kitap köprüsü kurdu; minik öğrencileri sevindirdi.

KİTAPLAR ULAŞTI

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hendek Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf 1. Öğretim öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi. Ders kapsamında öğrencilerden Süleyman Aktürk, Serhat Karakış, Banu Kaya, Muharrem Önler ve Vahit Olmuş kitap toplama kampanyası düzenledi. Öğrenciler topladıkları kitabı Ardahan ili Bayramoğlu İlköğretimokulu’na gönderdi. Kitaplarını alan öğrenciler ise abi ve ablalarına teşekkür etti.

ANLAMLI MESAJ

Kitapların ulaştığı okulun Müdürü Köksal Malkoç SAÜ’lü öğrencileri arayarak duyarlılıklarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerde kısa bir açıklama yaparak, “Her bir kitap bir dünyadır. Kitaplarımızı atmayalım. Bu tür kampanyalara destek verelim. SAÜ bu konuda önemli çalışmalar yapıyor. Dersimizde bize her zaman destek olan danışman öğretmenimiz Sayın Doç Dr. Ahmet Şimşek’e ve kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.