Yükseköğretim Genel Kurulu’nun 14 Mayıs 2015 tarihli kararı sonucu, Prof. Dr. Ramazan Akdemir Tıp Fakültesi Dekanlığına, Prof. Dr. Nejat Yumuşak ise Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekanlığına yeniden atandı.

Prof. Dr. Ramazan Akdemir’in Özgeçmişi

1995 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

2001 yılında kardiyoloji uzmanlığını alan Akdemir, aynı yıl Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda Yrd. Doç. Dr. kadrosuna atandı. 2005 yılında Kardiyoloji Doçenti olan Akdemir, yine aynı yıl Ankara’da klinik şefliği görevine getirildi.

25 Kasım 2010 tarihinde Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalında profesörlüğe atanan Akdemir, 2001 yılından bu yana esas olarak girişimsel kardiyoloji, doğumsal kalp hastalıkları, periferik damar hastalıkları ve karotis arter darlıkları tedavileriyle ilgilenmektedir.

Medline, Sci, Sci-Expended ve benzeri atıflarda taranan dergilerde basılmış 126 yurtdışı yayını, bu yayınlara yapılmış 500’ü geçen atıf, 32 adet ulusal dergilerde basılmış yayını bulunan Prof. Dr Ramazan Akdemir, evli ve iki çocuk babasıdır.

Prof. Dr. Nejat Yumuşak’ın Özgeçmişi

İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden 1993 yılında mezun olan Prof. Dr. Nejat Yumuşak, yüksek lisans eğitimini 1995 yılında Dumlupınar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Prof. Dr. Yumuşak, doktora eğitimini ise Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde 1998 yılında tamamladı. Prof. Dr. Nejat Yumuşak çeşitli bilimsel yayınlarda editörlük ve hakemlik yapmıştır.