İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro personellerince verilen trafik eğitimleri öğrenciler tarafından ilgiyle izleniyor.

Serdivan Mehmet Zumra Kuş Ortaokulunda Polis Memuru Murat Ünal tarafından verilen Trafik Eğitimlerinde, okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinde trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik yapılacak çalışmalar anlatılıyor.

2018/2019 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde de aralıksız devam eden trafik eğitimlerinde, öğrencilerde 'Trafik güvenliği bilinci' oluşturulması hedefleniyor.

Mehmet Zumra Kuş Ortaokulu Müdürü Mahmut Araz okulunda düzenlenen eğitimlerin çocuklarımız için çok önemli olduğuna vurgu yaparak; “Çocuklara verilen trafik eğitiminde gözönünde bulundurulması gereken en önemli şeylerden biri, çocuğun aldığı bu eğitimi, yetişkin yaşlarında yaşam tarzı olarak benimsemesini sağlayabilmektir. Bu tarz eğitimleri önemsiyor ve destekliyoruz. Böylesine güzel faaliyetler için Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoru.” dedi.